Lisanne (Juridisch Secretaresse)

Lisanne is een 21-jarige dame en staat in de startblokken van haar carrière. Momenteel zit ze in het laatste jaar van de studie hbo Rechten. Het afgelopen half jaar heeft ze een half jaar stage gelopen bij het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Hier hield ze zich dagelijks bezig met het schrijven van juridische notities en jurisprudentie-overzichten. Lisanne vond het werk ontzettend leuk, het juridisch werkgebied past dan ook perfect bij Lisanne. Ze vindt het heerlijk om anderen te helpen en zaken uit te zoeken. Daarnaast is ze zelf ook een harde werker, waardoor ze veel voor elkaar krijgt. 
Om haar kennis en kunde verder te ontwikkelen, is Lisanne op zoek naar een uitdaging als Juridisch Secretaresse bij een advocatenkantoor. Haar voorkeur gaat uit naar een informeel advocatenkantoor waar ze veel mag gaan leren.

Lisanne is een hardwerkende, sociale en vrolijke dame. Dat blijkt wel uit het feit dat ze naast haar studie altijd heeft gewerkt, en momenteel ook twee bijbaantjes heeft. In haar vrije tijd vindt Lisanne het heerlijk om paard te rijden, met vrienden en familie tijd te spenderen of met haar hond te wandelen. Ze ziet haar studie ook als haar hobby, omdat ze het zo interessant vindt. Lisanne komt ook echt over op mij als een vriendelijke, loyale en secure vrouw.

Lisanne is in overleg per direct beschikbaar voor drie dagen in de week. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.200,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

Schrijven van juridische notities en jurisprudentie-overzichten.

Functie

Juridisch Secretaresse

Leeftijd

21

Woonplaats

Arnhem

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels

Computervaardigheden

MS Office